مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل زوجه

سلام خسته نباشید من تو جلسه گفتم اجرت المثل رو نمیخوام در صورت که نمیدونستم چی به چی هست و قاضی هم برام توضیح نداد در صورت که فقط گفت تو روز اول ازدواجتون برای شوهرت با پول کارکردی گفتمش نه همسرم وکیل داشت زود جلسه رو رد کرد الان اگر بخواهم درخواست بنویسم دفاع از اجرت المثل باید چیکار کنم چون هنوز رای و صادر نکرده قاضی تارسیدم خونه و ازچند تا نفرپرسیدم گفتنم اجرت المثل اون چیز که قاضی گفت چیزهای دیگر هم دارد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بدون وکیل به مشکل خواهید خورد. اما در کل میتوانید طرح دعوی نمایید