مشاوره حقوقی رایگان - ملک اوقافی

سلام.منزل پدری م ا ،ملک اوقافی است.که حدود صدسال قدمت دارد.و قبلتر برای پدربزرگم بوده.ما دو خواهر ویک برادر هستیم.سال 1375 من و خواهرم خانه را از پدرم خریدیم.قولنامه داریم، مهر شورا و امضای چندشاهد هم دارد. پدرم سال 98 فوت کرده و هنوز مادرم در آن ملک سکونت دارد. من و خواهرم میخواهیم برای این ملک سند بگیریم. ولی اداره اوقاف میگه بدون انحصار ورثه نمیشه.آیا به صرف داشتن قولنامه، نمیتوان بدون انحصار ورثه سند گرفت؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

انحصاروراثت کنید.درصورت ایراد اوقاف صرفا ازطریق دادکاه میتوانید اقدام کنید