مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری و آدم ربائی و مشکلات مادی و معنوی بدنبال آن

عرض ادب خدمت شما.
در تاریخ 21 بهمن 98 با هماهنگی قبلی خانواده، گروهی رو برای بردن من به کمپ رو که هزینه هم گرفته بودن بسیج کردن که خارج از اینکه جزییات وحشتناک این فاجعه رو بخوام عرض بشم بیشتر روی اتفاقات بعداز آن باید عارض باشم که در شرایطی که برای امرار معاش چند نوع شغل رو همزمان داشتم ، راننده تاکسی ، خرید و فروش ماینر ( کارت گرافیک ) ، تدریس کاریکاتور و طراحی بصورت خصوصی ....
خیلی ساده و خلاصه عرض میکنم که وقت شما را نگرفته باشم ....
بنده در یک معامله پول را به صورت کامل دریافت کرده بودم و باید در تاریخ معین شده کالا را تحویل مشتری میدادم که با این وجود که خانواده از مشاغل بنده با خبر بودن به بدترین حالت ممکن مرا در حالت خواب با زدن شوکر و بستن دست و پا و بدونه لباس از اتاق خوابم به دو شهرستان دورتر از محل سکونت برده و 64 روز بدون تماس و ملاقات نگهداری کردن .....
خریدار ازمن شکایت کرد و دادگاه بنده را به جرم کلاهبرداری به تحمل 1 سال حبس تعزیری محکوم کرد .
بنده رضایت شاکی را روی پرونده دارم و جبران خسارت را انجام داده ام .... اما بدلیل فاصله بین استان البرز تا محل سکونت بنده هیچگاه موفق به حضور در دادگاه نشده و تصمیم بر این دارم خارج از روابط خانوادگی و تنها بر اساس ضوابط از عاملین و معاونین در احداث این مسئله و اتفاقات پس از آن چه مادی و چه معنوی شکایت به عمل برسانم ....
آیا بنا به این ادله میتوان اعلام جرم نمود و مجرمین رو محکوم کرد ؟؟؟؟
( با توجه به اینکه خانواده حاضر به پذیرش عمل مرتکب شده در نزد قانون می‌باشند )

پاسخ ها :

بردن به زور به کمپ ترک اعتیاد کمپ ترک اعتیاد