مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره قسمت کفش کن پشت در واحد

با سلام
آپارتمانی 7 واحده هستیم. دو واحد طبقه همکف می باشد.
مدیر به ما دو واحد می گوید کفش های خود را پشت در نگذاریم چون لابی ساختمان و محل ورود به آسانسور است و نما زشت می شود.
در حالی که بقیه واحدهای طبقه های دیگر این کار را می کنند و حتی جاکفشی پشت درب می گذارند.
می خواستم ببینم حق با کیست؟ و آیا می شود فقط برای دو واحد یک قانون را بگذارند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هیچ یک از واحد ها حق ندارد کفش ، جاکفشی و هیچ وسیله دیگر را در مشاعات قرار دهد..... این قانون بیش از 50 سال پیش تصویب شده و متاسفانه هنوز در آپارتمان ها رعایت نمی شود