مشاوره حقوقی رایگان - لایحه نیابت

سلام خسته نباشین . بنده میخوام پرونده را از شیراز به مشهد نیابت بدم رفتم توی سامانه ثنا ( adliran ) قسمت ثبت لایحه ، فقط نمیدونم واسه ثبت درخواست نیابت کدوم موضوع را از بین موضوعاتش انتخاب کنم ؟ ؟
لطفاً راهنمایی میکنین که کدوم قسمت را برای ثبت درخواست نیابت انتخاب کنم ؟
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به صرف آنچه در سایت آمده ممکن نیست
باید موضوع تخصصا مورد بررسی قرار گیرد که آیا امکان پذیر است یا خیر

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نیابت رو مرجع قضایی میده. شما چنین امکانی ندارید و باید درخواست خودتون رو برای مرجع رسیدگی بفرستید مستند قانونیش رو ذکر کنید ازشون درخواست کنید که به اونجا نیابت بدند