مشاوره حقوقی رایگان - ملک اوقافی

سلام.بنده با برادرم ملک اوقافی شریک هستیم و من میخواهم ملک رابسازم و برادرم فروشنده .من میخوام سهم برادرم بخرم ولی قیمت بالا میگه ایا میشه اگه شکایت کنیم چه نتیجه ای داره ایا ملک رو قیمت گذاری میکنن یا توقیف میشه
اگه قیمت گذاری شد و برادرم قبول نکرد چه باید کرد

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

عرصه املاک اوقافی قابل معامله نیست نسبت به اعیان بایستی اجازه رااز اداره اوقاف اخذ نمایید