مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک توسط شخص بیمار

باسلام من آپارتمانی دارم که به شرط عمر به نام همسرم زدم خودم هم چند سال هست که بیماریms دارم آیا بعد از مرگم پدر ومادرم به دلیل این که مریض بودم و سند به نام همسرم زدم زدم میتونند با اثبات مریضیم این کار من رو ساقط کنند و ادعای ارث و میراث داشته باشند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر محجوریت اثبات شود آری
البته
بدیهی است اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات محجوریت بله در غیر این صورت خیر
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این نوع مریضی شما ارتباطی به عدم ثبات معامله ندارد