مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی ملک

با سلام
من یک زمین زراعی به مساحت 1000متر دارم و میخوام دور اون رو دیوار چینی کنم
ولی یکی از همسایه هام میگه که من هزینه ای بابت ساخت دیوار پرداخت نمی کنم
من چطور میتونم مجبورش کنم که تو ساخت دیوار مشارکت کند؟
زمین رو درخت کاشتم(باغچه هستش) ولی مال اون خالی هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مطلقأ امکان الزام همسایه به شراکت در ساخت دیوار وجود نخواهد داشت

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه برای ساخت دیوار مشترک توافقی حاصل نشود، شما در زمین خود اقدام به دیوارچینی کرده و مالک دیوار خواهید بود.