مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خواب خودرو

باسلام خودرو بنده وانت پیکان هست که طی تصادف با یک سواری پژو و مقصر شدن 100درصد سواری پژو، خساراتی که به ماشین متحمل شد بیمه پرداخت کرد اما خسارات ناشی از خواب ماشین با توجه به این که وسیله امرار معاش و دستفروشی می باشد و هم چنین در تاکسی اینترنتی مشغول کار بودم پرداخت نشده الان باید چه کنم آیا قابل دریافت است؟

پاسخ ها :

فرشاد صفدریان

جناب آقای فرشاد صفدریان :

با سلام.با اثبات اینکه خودرو وسیله امرار معاش شما بوده ودراین مدت نتوانستید درامدی کسب کنید میتوانید مطالبه خسارت نمائید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را به ثبت برسانید تا خسارت ناشی از خواب خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت ناشی از خواب خودرو را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.