مشاوره حقوقی رایگان - چگونه گرفتن خسارت

سلام
ماشین من هایما s5 تو اتوبان یه 206زده به پراید و اونم زده به من
طبق کروکی پلیس 206مقصر شناخته شد بعد از دو هفته ماشین رو فعلا با هزینه خودم درست کردم منتها به نمایندگی ندادم و یه تعمیرگاه آشنا داشتم اون برام درست کرده و البته قطعات هم به زور از یه فروشگاه تهیه کردم آیا میتونم بابت خواب ماشینم شکایت کنم?

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل می توانید نسبت به افت قیمت دادخواست دهید
خواب برای خودروهایی است که وسیله کار می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدل ماشین شما قدیمی نیست می توانید با ارائه دادخواست تامین دلیل و برآورد خسارات درخواست افت قیمت کنید خواب ماشین مربوط به ماشین های کاری است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید و سپس خودرو را درست کنید. برای افت قیمت می توانید اقدام کنید اما برای خواب ماشین خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید تا کارشناس میزان خواب ماشین را مشخص کند.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید تامین دلیل میکردید تا میزان هزینه ها مشخص شود بهتر است فاکتورهای خرج کرد را به ریز تهیه کنید
خسارت خواب ماشین علی الاصول خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت خواب ماشین به ماشین‌هایی تعلق میگیرد که وسیله کار هست ولی اگر مدل ماشین شما قدیمی نیست می توانید با ارائه دادخواست تامین دلیل و برآورد خسارات درخواست افت قیمت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت خواب به ماشین های خاصی تعلق می‌گیرد