مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت همسایه در پیشروی

با سلام و احترام
بنده یک ساختمان 3 طبقه ساخته ام متاسفانه به دلیل بی دقتی مهندسین 18 سانتیمتر پیشروی داشته ام ملک مجاور یک زمین است که مالک آن به هیچ وجه رضایت نمی دهد پرونده به ماده 100 ارجاع شده است ولی نتیجه داده نمی شود و هی اعلام می شود رضایت اخذ شود. چه کاری باید کرد؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

حکم ساخت و ساز خارج از پروانه و غیر قانونی تخریب است.اگرچه اجرا نشود،اما ساختمان را دچار مرگ حقوقی می کند و خرید و فروش آن مشکل و ارزش آن را کم خواهد کرد