مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط خریدار وام

سلام.وکلای عزیز.
بنده وام ازدواجی به مبلغ10میلیون تومان رو به یک نظامی فروختم و خودش نیز ضامن خودش شد.6سال گذشت اقساط رو پرداخت نکرده.کل حسابهای من مسدود شده.بدبختم کرده.تنها وکالتی که ازش دارم به شرح زیر است:موکل مزبور به وکیل اختیار تام و تمام با حق توکیل بغیر ولو کرارا و بدون قید و شرط و نامحدود قانونی داد در هر زمان تحت هر عنوان و بدون هیچ قید و شرطی با مراجعه به کلیه بانک های سطح کشور،نسبت به برداشت هر مقدار وجه موجودی حسابهای موکل علی الخصوص حساب(فلان)یا هر حساب دیگر وی و حساب یارانه اقدام نماید.و هر مقدار وجوه مورد مطالبه خود از بابت هرگونه وام و تسهیلات را (راسا-و نقدا-و دفعات واحده و یا تدریجی به صورت ماهیانه و یا در مواعد دیگر تسویه و تهاتر نماید .همچنین جهت مسدود کردن هرگونه حسابی که موکل مزبور در هر یک از بانکهای سراسر کشور داشته باشد.به نحویکه هیچگونه حق از حقوق و مطالبات بانک اعم از اصل و سود و خسارات دیر کرد و تاخیر تادیه پایمال نشود.ظمنا موکل حق عزل وکیل را تا پایان انجام مورد وکالت و تسویه کلیه بدهی های وام گیرنده (خودم)با شماره ملی(خودمم)ضمن عقد خارج لازم از خود سلب و یاقط نمود.....
من فقط همین وکالتو ازش دارم.آیا میتونم شکایت کنم؟؟یا بیخیال شم برم واممو که اون پولشو برده،،خودم پرداختش کنم.بخدا بدبختم من

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
توصیه میشود جهت راهنمایی بهتر تماس بگیرید
لذا در صورت پرداخت وام توسط شما میتوانید دادخواست مطالبه وام پرداختی را بدهید، یا در خال حاضر منطبق با وکالتنامه تحویلی و شهادت شهود و پرینت واریز وجه به حساب ایشان، دادخواست الزام به ایفای تعهد را بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ وام را پرداخت نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید