مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام عرض ارادت.. من قصد صد در صد طلاق دارم ولی حق طلاق ندارم ومهریه امم 14 سکه است.‌‌.وهیچ مدرکی ام ندارم که همسرم 6سال هر هفته منو کتک زده و فحاشی کرده از وقتیم بهش گفتم ازت طلاق میگیرم دیگه نه کتک زده نه فحاشی کرده..فقط سه تا بخیه تو سرمه که اونم برای سه ساله پیشه از اون طریق میتونم طلاق بگیرم?

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام خدمت شما دوست گرامی
جهت راهنمایی بهتر شما توصیه میشود تماس بگیرید
با اوصاف ذکر شده و متقاعد سازی دادگاه جهت دریافت حق طلاق و عسر و حرج، کمی سخت می باشد اما امکان طرح وجود دارد.

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

برای طلاق از طرف زوجه مدارکی دال بر سو رفتار، ضرب و جرح یا اعتیاد لازمه با این شرایط یکم سخته طلاق از طرف شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج اقامه نمایید
و باید عسر و حرج شما اثبات گردد