مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه برای زندانی

با سلام وخسته نباشید من شوهرم یک سال به خاطر چک برگشتی زندانی کشید و بعد با سند آزاد شدن الان دوباره شاکی رفته اعتراض زده و شوهرم به خاطر اینکه سند مصادره نشود خودش رو دوباره به زندان معرفی کرده میخواستم بپرسم آیا امکان داره دوباره یک سند جدید بگذاریم وچقدر باید زندانی بکشد تا سند بگذاریم کلی بدهی هم 170میلیون هستش میشه راهنمایی کنین ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام
دادخواست مجدد اعسار تنظیم کنید. جتی اگر اعسار قبلی شما رد شده باشد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قبول یا عدم قبول سند جدید با دادگاه است و مدت محکومیت نیز در حکم ذکر شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌بایست مجدد برای سند اقدام نمایید اما ایشان می‌تواند درخواست اعسار دهد تا به صورت اقساط بپردازد