مشاوره حقوقی رایگان - متراژ ملک در مبایعه نامه

با سلام . در مبایعه نامه اینجانب هر ضلع با ذکر سمت و عدد هر ضلع مشخص شده. اما حاصل محاسبه این اعداد مساحت نوشته شده در مبایعه نامه را نمیدهد . عدد مساحت نوشته شده در مبایعه نامه کوچکتر از حاصل محاسبه اعداد اضلاع نوشته شده در مبایعه نامه هست . حال کدام ملاک هست؟ اعداد اضلاع نوشته یا مساحت نوشته شده؟ شکل هندسی در این مبایعه نامه نه کشیده شده نه ذکر شده.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
قصد طرفین در قرارداد و وضع موجود ملک را ملاک قرار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادگاه با توجه به قصد واقعی طرفین قرارداد و دلایل ارائه شده توسط طرفین ، متراژ مورد معامله را تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که مورد توافق طرفین و قصد طرفین بوده ملاک قرار می‌گیرد