مشاوره حقوقی رایگان - معاملات صوری

با سلام
اگر ملکی رو به صورت صوری و البته با قید مبلغی که ان نیز صوری بود با کسی قولنامه کرده باشیم و سند نیز انتقال داده باشیم. ان شخص ملک را به دیگری فروخته و صاحب اصلی ملک به عنوان شاهد زیر فروشنامه وی را امضا کرده باشه. در دعوای حقوقی بین صاحب اصلی ملک و کسی که به صورت صوری ملک را گرفته است شرایط چگونه است؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام باید صوری بودن معامله بوسیله دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد.