مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک مشاع

سلام وقت بخیر، همسرم یک زمین 180 متری داشتن و مجوز ساخت دو طبقه روی این زمین گرفتند، وقتی طبقه اول رو ساختن خانواده اش راضیش کردن که بذارن برادرش طبقه دوم رو بسازد و خونه دار بشود و تمام کارهای مجوز و پایان کار هم به نام همسرم هست، مبایعه نامه زمین هم همین طور، سال گذشته رفتن روی ملک سند تک برگ گرفتن داخل سند ما نوشته 3 دانگ مشاع از 6 دانگ عرصه و عیان، من به همسرم میگم اینطور که سند گرفتین برادرت از زمین هم سه دانگ سهم میبرد بدون اینکه پولی داده باشه، اما همسرم قانع نمیشود و میگه برادرم سرم کلاه نمی‌گذارد و من اشتباه میکنم و اصلاا اجازه نمیدهد بریم پیش یک وکیل مشاوره بگیریم، خواهش میکنم راهنماییم کنید که این سندی که گرفتن درست هست و نیاز به اصلاح ندارد؟ البته یادم رفت بگم، دو طبقه ساختمان هم کامل مثل هم هستن . ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برادر شوهر شما از زمین هم سهم داذد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر شما مدعی مالکیت. روی کل عرصه هستید باید دادخواست ابطال سند و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند در خصوص سه دانگ عرصه مشاع را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، اگر نوشته شده باشد (3 دانگ مشاع از 6 دانگ عرصه و عیان) یعنی هم در زمین وهم بنای ساخته شده 3 دانگ برای برادر ایشان است و 3 دانگ برای همسر شما .