مشاوره حقوقی رایگان - مستند نمایندگی

سلام و عرض ادب
از طریق سامانه ثنا اقدام به نوبت گیری کردم جهت توقیف اموال محکوم علیه مدارکی که از من خواسته موقع مراجعه. یک دونه کارت ملی هست یک دونه هم مستند نمایندگی. ببخشید منظور از مستند نمایندگی چی هست.
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر موضوع متعلق به خودتان هست کارت ملی کفایت میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی اگر به وکالت از مسی انجام میدهید باید وکالت رسمی محضری ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از اصحاب دعوا هستید کارت ملی کفایت می‌کند اما اگر وکیل هستید مدرک وکیل یا نمایندگی