مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ارتش پس از فرار از خدمت

سلام و عرض خسته نباشید بنده در ارتش مشغول خدمت بودم و الان فرار بالای شش ماه دارم و بعد از سه بار مراجعه به دادسرا نظام و جریمه شدن و دو بار کمیسیون 104 انضباطی قاضی حکم به برگشت به خدمت برام صادر نموده ولی یگان مربوطه اینجانب رو پذیرش نمیکند و میگن از نظر قوانین ارتش اخراجی آیا میتونن همچین کاری بکنند در ضمن خدمت اینجانب بالای 25 سال است تشکر اگه راهنمایی کنید سپاس فراوان

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ارتش پس از فرار از خدمت بازگشت به ارتش اخراج از ارتش ارتش