مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی در صورت ارتجاعی بودن پرده بکارت

سلام من عقدکردم و با نامزدم رابطه داشتم و کسی خبر نداشت و الان میخواهیم جدا شیم و دادگاه از من نامه بکارت میخواهد
من به پزشک زنان هم مراجعه کردم و گفتن که پرده من ارتجاعی هست
آیا در پزشک قانونی رابطه من تشخیص داده میشه؟

پاسخ ها :

تشخیص رابطه جنسی در صورت ارتجاعی بودن پرده بکارت تشخیص رابطه جنسی در پزشکی قانونی رابطه جنسی پزشکی قانونی