مشاوره حقوقی رایگان - وورد به منزل به زور

سلام من تنها زندگی میکنم یک نفر از من اخاذی و درخواست رابطه میکند من که قبول نمیکنم درب خونه رو میشکنه و کارگر ساختمون رو درب واحد من با چاقو میزند دنده و قفسه و سر شانه من رو شکسته هر روز میاد تو پارکینگ شیشه های ماشینم که هیوندا توسانرو میشکنه لاستیک ها رو پاره میکنه شکایت کردم تو خیابون دنبالم میگرده پیدام میکند جلو همه با چاقو بدنه ماشینم رو پاره کرده آینه بغل ماشین رو میشکونه شیشه میشکند و میخواد برسه به من چاقو بزند. منم در حال فرار میخورم به ماشین های مردم دوباره میاد ایفونه ساختمون رو میکنه هر روز 5 میلیون به من ضرر میزند و میگه ناقصم میکند. کوچه هم دوربین دارد خونه به نام خودش هست و همونجا هم زندگی میکنه سابقه سرقت مسلحانه طلا دو میلیاری تو آگاهی هم دارد و سارق هست. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در این گونه مواقع با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و سپس مبادرت به طرح شکایت ضرب و جرح تخریب و تهدید نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام، چرا به پلیس اطلاع نمی دهید؟؟؟
با توجه به این وضعیت ، ابتدایی ترین کار ، انتقال منزل به مکان دیگری است
سپس شکایت کیفری مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با پلیس تماس بگیرید و شکایت نمایید