مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه نگهداری از مادر

سلام خسته نباشید من پدرم 20 سال از مادربزرگم نگهداری کرد تو خانه خودمون و بعد مادربزرگم چیزی نداشت که ارث بدهد و .. فقط وسایل خونگی این ها داشت و طلا و گردنبند و .... که اون ها رو عمه هام برداشتن بردند اون زمان ها که سالم بود و آلزایمر داشت (زمانیکه پدرم اصلا ازدواج نکرده بود)
بعد حالا عمه هام سندی چیزی هم ندارند که بگویند خودش با خواست خودش به ما داده

اینا یک قضیه
قضیه دوم اینه که پدرم اینا 3 برادر و 2 خواهرن و کلا 30 ساله که فقط یک زمین 1600 متری این ها مونده که تقسیم نشده بینشون

پدربزرگم سال 1370 فوت شد و مادربزرگم سال 1391 اینا
تو این مدت که پدربزرگم فوت شد ، پدرم مادربزرگم رو نگه داشت 21 سال

خواستم بگم حق نگهداری از مادربزرگم که 20 سال گردن پدرم بوده رو آیا دادگاه میده بهش یا نه؟
این زمین 1600 متری هم 30 سال دست ما بوده که تو این 30 سال 10 سال نشده که ما میوه هاش اینارو بچینیم

دادگاه اومده میگه تو وظیفت بوده که از مادرت نگه داری کردی و باید تو این 30 سالی که اون زمین دستت بوده هم خسارت بدهی

بنظرتون این رای درست هست؟
ینی پدرم 21 سال از مادربزرگم نگه داری کرده نباید چیزی بهش برسه؟