مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قولنامه فروش اپارتمان

باعرض سلام
خدمتتان عرض کنم چندماه پیش آپارتمانی را فروختم و چون بنده بیماری میگرن دارم و ان روز سرم به شدت در میکرد از دامادم خواستم تا مراحل قولنامه را انجام دهد و من را موقع امضا قولنامه بخواهد و با اینکه املاکی قولنامه را خواند من خوب متوجه نشدم و امضا کردم بعد از تخلیه خریدار جدی تقاضای تامین دلیل کرد و به بهانه اینکه در قسمت لوازم موجود که جزء آپارتمان است بجای کابینت بدنه فلزی و درها ام دی آف نوشته شده کابینت ام دی آف و خریدار از همین مورد استفاده کرده و بعد از قرار تأمین طرح دعوی کرده و کارشناس برده و کارشناس 13میلیون تومان علیه بنده تعیین خسارت کرده و رای غیابی صادر شده و من باید واخواهی کنم لازم به ذکر است حدود 4ماه از تخلیه گذشته و با همین بهانه پولم را نداده من چکار میتوانم بکنم و در واخواهی چگونه از خود دفاع کنم مشخص همراهشان در زمان بازدید قبل از قولنامه املاکی بوده و ایشان در شهادتش قید کرده متوجه بدنه فلزی کابینت‌ها نشده لطفا راه حلی برایم پیدا کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست تقابل مبنی براصلاح متن کابینت ام دی اف به بدنه فلزی درمبایعنامه ومطالبه وجه مذکور راهمزمان با واخواهی تقدیم کنید