مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد جهیزیه

با سلام

همسر من دو هفته قبل عروسی (آذر 98) ، عروسی را بهم زد. من قبل از آن حدود 20 درصد جهیزیه او را به خانه مشترک آوردم. البته هیچ فاکتوری را امضا نکردم. او با طرح دادخواست در شورای حل اختلاف و معرفی 4 نفر شهود بابت استرداد جهیزیه از من شکایت کرد و نهایتا در اسفند 98 محکوم به رد عین اقلام جهیزیه شدم. اگر چه قصد من تصرف در جهیزیه نیست و از این طریق قصد دارم او برای طلاق توافق راضی شود. اما میخوام بدونم اگر نسبت به دادنامه اعتراض کنم و شهود معرفی کنم که جهیزیه را نیاورده ام، آیا در تجدید نظر به نفع من رای صادر میشود؟

با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. شهادت دروغ برای شما و شاهدان تبعاتی دارد....... اهرم های فشار شما چیزهای دیگری هستند.......... در صورت تمایل شما؛ بنده می توانم مذاکرات و انجام امور دعاوی خانوادگی شما(جهت طلاق توافقی) را بر عهده بگیرم.

یک وکیل

نتيجه بطور قطعي قابل پيش بيني نيست در اينجا عرف هم ملاكه يعني عرفا زن هنگام ازدواج جهيزيه به منزل شوهر مي برد
اختمال قوي شهود هم برغي اثبات داشته اند يا در مرحله اول استفاده كردند و يا در مرحله تجديد نظر به تعرفه شهود استناد خواهند كرد
علاوه بر اين موارد ، عرف به نفع انها راي مي دهد