مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو توسط مالک

سلام
ده ماه پیش ماشینی خریدم و وکالت فروش سه ماه داشتم ولی متاسفانه قبل از پلاک کردن تصادف کرده و ماشین اسقاط شده است و تاریخ وکالت به پایان رسیده و مالک قبلی جهت تعویض پلاک نمی آید و پلاک رو توقیف کرده است. ضمنا هیچگونه بدهی به ایشان ندارم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت نمایید