مشاوره حقوقی رایگان - بخشش ارث به یکی از ورثه

باسلام پدرم 10سال هست فوت کرده یک باغ داشت که در زمان زنده بودنش آن را سند روی نام مادرم الان بعد چند سال و بیماری مادرمان دانشجویش که برادرم کرده همه باغ را مادرم داده به برادرم یعنی تو دفتر ثبت اسناد گفته فروختم به پسرم درحالی که همه فامیل خویشاوندان شاهد هستند که همه ما4فرزند برادرمان در خرید آن باغ تلاش کردیم و بنده یکی از پسران الان در وضعیت بیماری دو قطبی هستم دادخواهان هم سلامتشان را دراین راه گذاشتند آیا این کار مادرم از لحاظ قانونی درست هست نمیتوانیم کاری کنیم لطفا جواب دهید ممنون وتشکر

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر مادرتان از خق قانونی خود استفاده کرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صاحب سند در شرایط صحت عقلی اموال خود را منتقل نموده باشد قانونی است و خدشه‌ای به آن وارد نیست