مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن اموال به یکی از ورثه در وصیت نامه

با سلام و وقت بخیر.
اگر مادر اموالش را به یک فرزندش بدهد و وصیت کند و در قید حیات نباشد، آیا این وصیت در نزد دادگاه مورد قبول هست یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

سلام وقت بخیر. طبق ماده843 قانون مدنی وصیت به زیاده بر ثلث ترکه نافذ نیست مگر با اجازه وراث و اگر بعض از ورثه اجازه کند فقط نسبت به سهم او نافذ است. یعنی وصیت نسبت به یک سوم اموال اجرا می شود و نسبت به مازاد منوط به قبول سایر وراث است و گرنه، اموال مطابق قانون ارث تقسیم می شود.