مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی کپی مبایعه نامه

با سلام
آیا با کپی مبایعه نامه میتوان جعلی بودن آن را ثابت نمود و اگر جواب مثبت است آیا کارشناسی از روی کپی برای دادگاه قابل قبول است یا باید اصل مبایعه نامه باشد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بر روی اصل کارشناسی صورت می‌گیرد � هر صورت شما می‌توانید کپی را ارائه دهید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اصل آن وجود داشته باشد اما از روی کپی هم احتمال وجود دارد