مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شماره دیگری در سامانه ثنا

سلام شماره تلفن كه در سامانه ثنا ثبت كردم به دليل دستور قضايي قطع شده و پيامكي براي بنده ارسال نميشود و الان براي اينكه بتوانم قرارداد با وكيل امضاء كنم نياز به كد تاييد قرارداد دارم آيا ميشود شماره تلفني كه به نام خودم نيست در سامانه ثنا ثبت كنم ؟
ممنون ميشوم اگر راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دفتر قضایی مراجعه نمایید و درخواست تغییر سیم کارت را بدهید