مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور مرضی الطرفین

با سلام در ساختن ملکم با فردی مشارکت کردم به صورتی که زمین از من و ساخت از ایشان با قید نوع و جنس و برند متریال و سهم متراژ هر شخص از واحدها و برای این کار داور مرضی الطرفینی انتخاب شد تا در موارد ایراد داوری نماید داور حق داوری خود را اول گرفت حالا که به مشکل خوردیم و درخواست داوری داریم میگوید شما خسارت را مشخص کنید و سهم من را از خسارت بدهید تا داوری کنم حال میخواستم بدونم تحت چه عنوانی میشه از داور شکایت کنم! داور به سمت سازنده غش کرده حتی دست نوشته خودش را طوری دیگر معنی میکند ( مثلا در متن قولنامه نوشته سهم سازنده در هر واحد از آپارتمان 5 متر بیشتر از مالک است ) و ترجمه میکنه شما 5 متر به سازنده فروختید در نتیجه سهم سازنده 10 متر بیشتر از شماست
تحت چه عنوانی باید از داور شکایت کرد؟ کلاهبرداری؟ خیانت در امانت؟.....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم داوری می توانید در مهلت قانونی دا‌دخواست ابطال رای داوری بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط بعد از صدور رای داوری امکان اعتراض و ابطال رای وجود خواهد داشت
قبل از صدور رای ، امکان شکایت از داور وجود نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی جهت ابطال رای دادگاه اقدام نمایید