مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین

مادر من زمینی بصورت موروثی دارد که سند ندارد قولنامه دستی دارد و شاهدین زیر ان امضا کرده اند
کارشناس رسمی ثبت امده مساحی کرده و امضا کنندگان نیز شهادت داده اند ولی کارشناس نظر نداده است برا اخذ سند چه راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه شخص یا اشخاصی که سند رسمی بنام اوست و کسی که با قولنامه به مادرتان فروخته دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید