مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت عضو هیئت مدیره خارج از شرکا در شرکت با مسئولیت محدود

با سلام
من عضو هیئت مدیره خارج از شرکا یک شرکت مسئولیت محدود شده ام که طبق روزنامه رسمی حق امضای کلیه مدارک و قراردادها به عهده مدیر عامل می باشد آیا مسئولیتی از لحاظ کیفری مشمول من هم می شود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مسئولیت عضو هیئت مدیره خارج از شرکا در شرکت با مسئولیت محدود مسئولیت عضو هیئت مدیره خارج از شرکا هیئت مدیره خارج از شرکا شرکت با مسئولیت محدود