مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق زوجه پس از طلاق

سلام
من 12 سال با یک مرد زندگی کردم وخطبه عقد دائم رو با مهریه یک عدد سکه تلفنی برامون خوندن و الان بعد از12 سال مجدد تلفنی خطبه طلاق رو‌ خوندن و یک عدد سکه رو هم بخشیدم
الان بدون هیچ دفترچه ومدرکی می‌توانم حق و حقوقاتم را بگیرم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه گذشته حال و زمان عده قائل مطالبه است
منتها نیازمند درجه اول اثبات زوجیت شما میباشد .
کما اینکه صرف خواندن عقد نکاح به صورت شفاهی و همچنین وقوع طلاق به صورت شفاهی که نیازمند توافقات فی ما بین شما و همسرتان در خصوص سایر مسائل مالی یا غیر مالی از جمله حضانت فرزند و .. میباشد همگی نیازمند اثبات میباشد
و در عمل شما را دچار مشکل خواهد کرد .