مشاوره حقوقی رایگان - سلام ببخشید نمیدونم کسی از من شکایت کرده

دادخواست شماره ...........ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 3 دادگاه عمومي حقوقي شهرستان نظرآباد ارجاع و با شماره پرونده ........و رمز شخصي ....ثبت گرديد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه اطلاع‌رسانی روند پرونده(به شرط ثبت نام در ثنا) می‌توانید از جزئیات پرونده مطلع شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما طرح دعوا شده است.
مناظر ابلاغ شعبه دادگاه باشید.