مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی با تهدید به انتشار عکس

سلام. من 18سالمه با یکی تو روبیکا حرف میزدم که ی چند ماه شده رفیق شدیم بعد به من گفت حساب روبیکا رو میخوام و میخوام وارد روبیکا تو بشوم من هم چون که خرم بس شمارم رو دادم و وارد روبیکای من شد گفت عکسات رو بده کلکم زد براش فرستادم الآن هم تهدیدم می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم نمیتونم برم شکایت کنم اگه خانوادم بفهمم منو میکشنن رفته عکس های فیک آورده که عسکای از بدن یک دختره میگه اگه نیای تصویری یا پول به من ندهی پخش میکنم بهش گفتم آخه. تو فقط عکس از صورتم داره این بدن دختره من نیستم میگه چرا خودتی مثل بدن خودت هست آخه مردم خیلی قرص هم خوردم فقط می‌خوام بمیرم ولی نمردم اگه خانواده بفهمن من رو میکشن نميدونم چي كنم لطفا كمكم كنيد كمكم كنيد طورو خدا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از تهدیدات مدارک تهیه کنید و با وکیل صحبت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم پلیس فتا اعلام و از ایشان نیز از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید اگر نتوانستید موارد فوق را انجام دهید حتماً باا با اورژانس اجتماعی نیز 123 تماس بگیرید