مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند قبل طلاق

سلام وقت بخیر
بنده یک پسر 3 ماهه دارم ک حدود یک هفته هست که به علت فحاشی و کتک کاری همسرم منزل ایشون رو ترک کردم و به خانه پدرم رفتم.الان همسرم از من شکایت کرده ک بدون اجازه ایشون بچه رو بردم و ادعا می کند که من و خانواده ام آدم ربایی انجام داده ایم. خواستم بدونم آیا ایشون میتونه حضانت پسرم رو از بنده بگیره؟ اگر تا قبل حکم دادگاه اجازه ملاقات ندهم مشکلی برای من پیش می اید؟ پروسه رسیدگی به شکایت همسرم چقدر طول میکشه؟
پیشاپیش از پاسخ دهی شما کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت زوج مبنی بر آدم ربائی نتیجه ای نخواهد داشت و این کار شما آدم ربائی نیست و زوجه هر زمانی بخواهد می تواند منزل مشترک را ترک کند و زوج صرفاً می تواند دا‌دخواست الزام به تمکین بدهد.
در خصوص فرزند سه ماه نیز حضانت تا هفت سالگی با مادر است و شما در زمان ترک منزل می توانستید با خودتان ببرید.
زوج اگر بخواهد می تواند دا‌دخواست ملاقات فرزند بدهد و دادگاه ساعت ملاقات را تعیین می کند.