مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه ای که برای ساخت و ساز صورت گرفته است

پدرم منزلی را تا نیمه ساخت و چون از نظر مالی شرایط رو نداشت به بنده گفتن خانه را بسازم و ساکن شوم و در اولین فرصت هزینه ساخت را بر میگرداند. اما بعد از ده سال متوجه شدم منزل را به نام برادرم کرده است. الان چگونه میتوانم هزینه ای که کرده ام را از او بگیرم ؟ در صورتیکه این حرف بین ما شفاهی بوده . متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

الزام به پرداخت وجه با ارایه فاکتور و مستندات انجام کار وکیل بگیرید بهتر است