مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی نیرو های مسلح

باسلام طبق کمسیون نهایی بهداری سپاه با 34درصد مجروح شیمیایی و15درصد ضایعه اعصاب و روان بازنشسته شدم ولی حکم بازنشستگی ام توسط معاونت نیروی انسانی سپاه معلول عادی قید کرده‌اند زمان خدمت بانصب درجه 14با جایگاه خدمتی 15بودم درصورتیکه درجه 16همان زمان فرارسیده بود به دلایل سیر مراحل کارگزینی حکم نصب ان تا قبل بازنشستگی به انجام نرسید 5سال پس از بازنشستگی حقوق درجه 16رااعمال نمودند ولی معوقه راه نور پرداخت نکردن.درخصوص جایگاه خدمتی هیچ ترتیب اثری داده نشد به میزان همان جایگاه 15 اعمال حقوق شد درصورتیکه برا جانبازان تا سه جایگاه حقوقی بالاتر از درجه شان حقوق اعمال می نمایند ولی حقوق جایگاه خدمتی من همان 15اعمال شده درصورتیکه درجه حقوقی ام 16 هست حداقل مزایای جایگاه خدمتی را برابر درجه پرداخت نمایند.ومن که درمحل کار دچار نارسایی اعصاب و روان شدم چراحکم حقوقی ام معلول عادی باشه

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی نیروهای مسلح حقوق معلول عادی سپاه حقوق بازنشستگی حقوق