مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی نیروهای مسلح

باسلام. پدر بنده بازنشسته نیروهای مسلح هستندوبنده هم 37ساله وازارتش برگه کمیسیون پزشکی بابت صعبالعلاج بودن وازکارافتادگی دارم وحق اولادپرداخت میکنن به پدرم.من2برادرویه خواهردارم وهمگی متاهل هستیم
سوال من این است که ایاپدرم میتواندحقوقش را وقف یابه شخصی دیگرانتقال دهد؟ایامیتواندقیدکند که حقوقش بعدازفوتش به من نرسد؟
باتوجه به اینکه بنده تحت تکلف ایشانم وازارتش هم برگه ازکارافتادگی ومعلول هستم

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی نیروهای مسلح