مشاوره حقوقی رایگان - جلسه داوری

سلام
برا خواهرم احضاریه اومده با موضوع
در خصوص دعوی (اسم شوهرش) به طرفیت شما مبنی بر صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی حاضر شوید.
این موضوع احضاریه بود
بعد خواهرم یکم دیر رفت پیش قاضی
گفتن که دیر کردی و یه وقت دیگه مقرر میکنن
ولی منشی قاضی گفته که باید برن جلسه ی داوری
جلسه داوری چیه
و چی داره
و چجوریه
خواهرم چی باید بگه؟؟
خواهشا راهنمایی کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در جلسه داوری تلاش می شود تا زوجین را به زندگی مشترک بر گردانند و اگر موفق نشوند به دادگاه اعلام می کنند. تا حکم طلاق را صادر نماید..... البته احتمال می دهم که یک ترفند زیرکانه از سوی زوج در این ماجرا به کار برده شده که جهت شایع نشدن این روش از اعلام آن در این قسمت معذور هستم.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

‌سلام چیز خاصی نیست دو نفر داور معرفی میکنن که بین طرفین صلح و سازش برقرار شه اگرنشد به شعبه گزارش میدن که مصالحه ممکن نیست