مشاوره حقوقی رایگان - جلسه داوری طلاق

سلام، من حق طلاق رو دارم و جلسه اول دادگاه رو رفتم بدون حضور همسرم، 7 روز وقت دادن که داور ببریم، تو جلسه ی داوری همه چی تموم میشه؟ یا مرحله ی دیگه ای هم هست؟ یعنی اگه این جلسه رو برم و داور ببرم طلاق ثبت میشه؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

داوری صرفا یک پروسه از روند دادگاه است و با انجام آن دادگاه به پایان نمی‌رسد

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

اگر وکالت در طلاق دارید اصلا نیازی به داوری نیست ، شما می توانید با توجه به وکالتنامه از طرف همسر خود وکیلی اخذ نموده و دادخواست خود را مطرح کنید. زودتر به نتیجه خواهد شد.