مشاوره حقوقی رایگان - جلسه داوری

سلام. همسرم درخواست طلاق دادن و من نمیخوام در جلسه داوری شرکت کنم و مهریه ام رو از طریق دادگاه اجرا گذاشتم. نروم جلسه داوری، تبعات قانونی داره؟

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

چنانچه داور معرفی نکنید از طرف دادگاه جهت معرفی داور شما به یکی از موسسات داوری ارجاع میگردد کلا داوری در پرونده طلاق جهت سازش زوجین واخرین تلاش از طرف داوران جهت جلوگیری از طلاق میباشد