مشاوره حقوقی رایگان - جلب سرباز فراری

سلام وقت بخیر بنده یک ماهه فرار کردم از خدمت دیروز بهم از پادگان زنگ زدن گفتن به دلیل غیبت بیش از 15 روز حکم جلبت رو گرفتن اگر زودتر خودتو معرفی نکنی جلبت رو میفرستیم کرج و میان خونه دستگیرت میکنن و خودتو معرفی نکنی عواقب بدی داره و...
اما من نمیخوام خودمو معرفی کنم و نکردم
میخواستم بدونم واقعا میان خونه برای دستگیری؟ اگر میان حدودا چقدر طول میکشه بیان؟ چون دارم میرم یه جا کار کنم شبانه روزی یه مدت نباشم خونه
چند بار مراجعه میکنن؟ خواهش میکنم راهنمایی کنین خیلی مهمه برام این موضوع وضعیت نابسامانی دارم تشکر از محبت شما
و اینکه به نظرتون چه ساعت هایی برای جلب میان ممکنه نصف شب هم بیان؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً جلب در شب صورت نمی‌گیرد مگر مواردی که خیلی اهمیت داشته باشد