مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارت بانکی

سلام .من کارت بانکی دادم دست دوستم که خریدی انجام بده .کارتم دستش موند چند روز .تواین فاصله یک پولی مال رفیقم که طلب داشته ازکسی میادتوکارتم .الان از فتا زنگ زدند که شاکی من شدند.چی کارباید بکنم .آیابایدازدوستم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما ورود و خروج مبالغ به حسابتان را چک کنید اگر منبع ان مشخص نیست ان حساب را ببندید تا مشکل ایجاد نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که شما در اینجا هیچ گونه جرمی مرتکب نشده