مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت وام مسکن

با سلام. من یک واحد پیش فروش داشتم که قولنامش کردم. دارای 45 میلیون تومن وام هستش. خریدار این مبلغ رو از کل قیمت کم کرده که خودش وام رو بده. الان که نامه بانک اومده مشخص شده 7میلیون تومن سود مشارکت وام بهش تعلق گرفته. سوال اینجاست با توجه به اینکه در قولنامه اشاره ای به سود مشارکت وام نشده تکلیف 7میلیون تومن چی میشه با خریدار هستش یا من فروشنده؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تکلیف خریدار به پرداخت همان مبلغ مقرر شده 45 میلیون تومان است نه بیشتر