مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت در فروش ملک مشاع

من و برادرم بعد از فوت مادرم و انحصار ورثه 3دانگ 3دانگ شریک زمین مادری شده‌ایم.550متر کل زمین است که در قسمتی از آن بنای قدیمی احداث شده است بنای 40ساله که ازرشی ندارد و فقط زمین مورد معامله قرار میگیرد.اکنون بردارم میخواهد سهم خود را بفروشد و بنده شرایط خرید سهم او را ندارم فقط میخواهم زمین خود را نگهدارم تا در آن ساخت و ساز انجام دهم به ایشان پیشنهاد تخریب بنا و سپس نصف کردن زمین را دادم ولی ایشان گفتند راضی به پرداخت هزینه اضافی نیستند یا من سهمشان را بخرم یا من هم همراه ایشان یک دفعه کل زمین را برای فروش بگذاریم.حالا که من میخواهم زمین خود را نگه دارم و ایشان راضی به نصف کردن نیستند باید چیکار کنم؟راه حال چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین قابل تقسیم باشد می توانید دا‌دخواست تقسیم بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ملک مشا اگر قابلیت تقسیم داشته باشد هر یک از شرکا می‌توانند این درخواست را داشته باشند به شرطی که زمین از مالیت نیفتد در غیر این صورت تقسیم آن فقط با توافق طرفین امکان‌پذیر است