مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری چک

یک فقره چک100میلیونی به نام من ثبت شده قبل از موعد چک اون رو واگذار کردم اماچک پاس نشد و برگشت زده حالا میگه من حوصله و وقت پیگیری ندارم ومجددا مطالبه چک رو به من واگذار کرده اما دفتر خدمات قضائی میگه اگه خودش اقدام کنه هزینش60-70تومن میشه ولی اگه شما اقدام کنی هزینش بالای 3میلیون میشه چیکار کنم که اینقدر هزینه نداشته باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما نمی توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید و باید دا‌دخواست مطالبه وجه چک بدهید.
می توانید کلیه هزینه های دادرسی را مطالبه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست صدور اجراییه بدهین هزینه کلا دویست هزار تومان هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست صدور اجراییه بدهید مبالغ را نمی‌توان کم یا زیاد نمود