مشاوره حقوقی رایگان - صدور فاکتور صوری طلا

سلام شخصی بافاکتور صوری از طلافروش آشنایش مدعی سرقت آن توسط من شده، فاکتور فاقد درج مبلغ و کارمزد و بتاریخ 3ماه بعد از حضورم در زندان بوده و جمله (هيچگونه معامله‌ای انجام نشده) درآن قیدشده، اما قاضی حبس و رد مال داده، از طلافروش به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
امکان طرح دعوا حقوقی بنظر متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اتحادیه و تعزیرات شکایت کنید