مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به رسمی

با سلام و خسته نباشید....
بنده 5 سال هست که در حراست شرکت ایرانسل مشغول به کار هستم و البته 9 سال سابقه هم در ارگان دیگری داشتم ...نیروهای شرکت ایرانسل خودشون قرارداد مستقیم هستند با شرکت و سالانه قرارداد امضا میکنند ولی نیروهای حراست و خدمات شرکتی هستند و قرارداد مستقیم نیستند و 3 ماهه قرارداد تمدید میکنند...
آیا من که پدرم سابقه 72 ماه جبهه و ایثارگری دارد و پاسدار بوده این قانون تغییر وضعیت شامل من میشه...اصلا شامل شرکت ایرانسل میشه که کلا نیرویی به اسم رسمی ندارد و من باید چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

تبدیل وضعیت استخدامی ، مختص سازمان ها و شرکت های دولتی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شرکت‌های خصوصی الزامی به تبدیل وضعیت ندارند