مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده مشروبات الکلی

سلام شوهرم راننده کامیون بودمورخ21مرداد1402درمسیراصفهان به کرمان از مغازه ای درعقدا از توابع یزد با دوستش آبجو خریداری میکنند وبعد از مصرف آن به خانه آمد متآسفانه روز بعد دچار تاری دید و خواب آلودگی شدبا مراجعه به بیمارستان متوجه شدیم مسمومیت با متانول بوده، درحال حاضر از ناحیه چشم دچار آسیب شدید شدند ولی دوستش چون حالت تهوع داشتند واستفراغ کردند مشکلی براش پیش نیامده، بعداز40روز از دست صاحب مغازه شکایت کردم ولی قبول نکرده که آبجو رو به شوهرم فروخته، 2تا از همکارانش که همراه شوهرم بودن رو بردیم برای شهادت، پرونده هنوز در دادگاه عقدا در دست بررسی هست نامه پزشک قانونی هم زمینه ی پرونده شده، شرمنده خواستم راهنماییم کنید چه کار کنم؟ آیا وکیل بگیرم بهتر هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توصیه می شود جهت آگاهی از تبعات این شکایت حتما مشاوره دریافت نمایید